KONJIČKOVE POČITNICE

Spoznavanje kmečkega življenja, skrb in nega za živali, dogodivščine na kmetiji.

TERMINI:

25. 7. – 29. 7. 2022 
22. 8. – 26. 8. 2022

PROGRAM

PONEDELJEK: Spoznavanje okolja, kmetije, živali. Spoznamo naše konjičke. Kako jih pravilno negujemo, kako pristopimo do njih,… Spoznamo opremo za jahanje in jih osedlamo. Gremo na jahanje po okolici. Igra v naravi in drevesni hiški. Vodna zabava in umivanje konj.

TOREK: Spoznamo in se preizkusimo v čiščenju hleva. Uredimo, negujemo konje in gremo jahati v naravo. Izdelamo svojega lesenega konjička. Igra v naravi, na drevesni hišici.

SREDA: Skupaj očistimo hlev. Pripravimo konje za jahanje. Danes jahamo v maneži, kjer spoznavamo osnovna povelja. Gremo na sprehod s konji v gozd. Končamo lesene konjičke. Iščemo zdravilne rastline in pripravimo čajanko. Zakurimo ogenj in pečemo penice. Vodna zabava in umivanje konj.

ČETRTEK: Čiščenje hleva. Pripravimo konje, jih uredimo, skrtačimo in jahamo v naravi. Igramo se z lesenimi konjički. Pečemo domače piškote. Vodna zabava.

PETEK: Očistimo hlev. Pripravimo se za jahanje v maneži – “pokaži kaj znaš” s konji. Tekmovanje moj najlepši konj. Vodna zabava in umivanje konj. Iskanje konjičkovega skritega zaklada. Izdelamo konjičkovo torto in se družimo s starši. 

V CENO JE VKLJUČENO:

  • Usposobljeni animator
  • Hrana (zajtrk, kosilo, malica) in pijača (sok, voda)
  • Ustvarjalni material

POTEK, CENA

Program poteka od 8:00 do 16:00. Počitnice so primerne za otroke od 6 leta dalje. 

Število prijav je omejeno. 

Drugi otrok iste družine ima 5,00 € popusta.

Cena: 245,00€ / teden / otroka
Cena na dan:
51,00€ / dan / otroka

V primeru večjega zanimanja (vsaj 4-5 otrok) organiziramo tudi prevoz iz željenega kraja. 

PRIJAVA

POMEMBNE INFORMACIJE

  •  PRIMERNA OBLAČILA IN OBUTEV: Otroke opremite temperaturam primerno. V pomladnem/jesenskem času priporočamo škornje, poleti pa superge. Za v hlev naj bodo otroci oblečeni “za doma”, v obleke, ki je ni škoda, da lahko kar se da uživajo. Lahko imajo tudi rezervna oblačila. Ne glede na letni čas priporočamo kapo ali trak. Poleti pa priporočamo tudi sončno kremo. 
  • AVANS: Za potrditev prijave je potrebno plačilo avansa – 30,00€. V primeru, da se počitnic ne udeležite, avans ostane nam za računovodske stroške. V primeru, da počitnice odpadejo pa avans vrnemo. 
  • PLAČILO: Znesek poravnate na TRR: SI 56 6000 0000 0413 873 (Mojca Grojzdek s.p.). Namen: Ime in priimek otroka, sklic: nrc. Plačilo izvedite en teden pred pričetkom počitnic. Možno je tudi plačilo z gotovino na lokaciji. 

POGOSTA VPRAŠANJA:

  • Kaj pa vreme? Počitnice izvedemo tudi v slabem vremenu. Pod hlevom imamo ogromen nadstrešek in če je dež se aktivnosti prestavijo tja in v hlev. Program prilagodimo razmeram. Ko neha deževati pa ponovno akcija 🙂
  • Kdaj pripeljemo otroke? Priporočamo da otroke pripeljete najkasneje do 8:30, da lahko pojedo zajtrk, saj ob 9:00 pričnemo z aktivnostmi. 
  • Se lahko otrok počitnic udeleži samo določen dan? Seveda, v tem primeru velja cena: 42,00 € / dan.