Blog

Naša družina se predstavi

karikatura_družina grojzdek

No tako, tole je naša prva blog objava. Smo se odločili, da bomo poskusili vsake toliko časa napisati kaj pametnega, pa morda komu skrajšamo dolgčas ali pa vas celo kaj naučimo 🙂 Sproti bomo pa vsebino objavljali tudi na naših družabnih omrežjih, tako da nam lahko sledite na Facebooku in Instagramu.

Da nas boste najprej bolje spoznali, kdo smo in kaj počnemo, se vam bomo v temu blogu predstavili vsi. Naša družina, ki gradi zgodbo Pod kostanji.

Mami Mojca

Mojca je direktorica dveh podjetij in sicer Športno Atletskega društva Mavrica, kjer skrbijo za aktivno vključitev družin in otrok v gibanje ter Zavoda 1-2-3, kjer otroke spoznavajo z naprednim učenjem preko LEGO robotike.

Mojca obožuje naravo, živali, domačo hrano. Zato z največjim veseljem pripravlja razne sladice, peciva, razvija nove in inovativne recepte, kuha, peče, pripravlja okusne izdelke in ustvarja. Vse izdelke bomo kmalu lahko ponudili tudi vam 🙂

Oči Marjan

Marjan je v tem obdobju naredil ogromen korak, saj je namesto dela v službi sedaj postal gospodar našega čudovitega posestva. Marjan skrbi za večino zunanjih, težjih opravil, ureja okolico, gradi, ustvarja iz lesa,…

V prostem času najraje naredi kakšno servirno ali rezalno leseno desko, ki bodo tudi kmalu v ponudbi 🙂

Sin Enej

Enej trenutno obiskuje deveti razred osnovne šole. Pravi, da je živeti na kmetiji stokrat boljše kot v mestu. Poleg šole pa vsak dan pomaga pri vsakodnevnih opravilih.

Najrajši vozi traktor, kosi ali upravlja z katerokoli kmetijsko mehanizacijo. Obožuje motorje, ki jih ves čas razstavlja, popravlja, izboljšuje in preizkuša.

Hči Maja

Maja obiskuje prvi letnik magistrskega programa, kjer študira grafično in medijsko tehniko. Njeno znanje s pridom uporabljamo, saj nam je izdelala to luštno spletno stran, vodi naša družabna omrežja in ureja vse digitalne zadeve (maili, naročila,…). Če boste imeli kakšno vprašanje, se kar obrnite na info@podkostanji.si.

No, a nismo dobra kombinacija? Mojca skrbi za izdelke, Marjan za zunanjost, Enej pomaga, Maja pa skrbi za digital. Za vsakega nekaj, pa še vsak lahko počne to kar najboljše zna.

Veseli nas, da ste brali naš prvi blog in si pišemo kmalu 🙂

PREBERITE SI ŠE: