NAŠA ZGODBA

Crazy Family 🙂

IZ MESTA V NARAVO

Smo družina, ki je pol življenja živela na obrobju mesta, kjer je bil hiter tempo življenja, kot ga večina verjetno poznate. Služba, odsotnost večino dneva, obveznosti, obveznosti, obveznosti.

Ves čas se nam je nekje v mislih porajala želja po mirnejšem življenju, na kmetiji, obdani z naravo, zelenim, živalmi in veseljem. Pogosto smo gledali, kje prodajajo kakšne zanimive kmetije, šli na veliko ogledov, a nikoli nismo začutili domačnosti. Nato pa smo si ogledali našo sedanjo kmetijo.

Takoj smo se zaljubili v vse – naravo, razgled, ritem, občutek, ki nam ga je dala.

Crazy Family

Polni idej smo za vas pripravili ogromno čudovitih aktivnosti, izdelkov in dogodivščin. 

KER SI UPAMO IN PROBAMO

Brez pomislekov smo prodali našo hišo v mestu in se preselili – začeli smo izpolnjevati naše sanje. Zato si pravimo, da smo CRAZY FAMILY (nora družina).
Ker si upamo, ker probamo in začenjamo živeti svoje sanje.

Zavedali smo se, in se zavedamo, da kmetija prinaša ogromno dela, a vsekakor je to delo čudovito, tisočkrat lažje, kot tisto v tečni službi, ki ti gre na živce. 

Končno smo zadihali, ves stres z prodajo hiše, nakupom,… je končno mimo.

Na kmetiji so se nam pridružile tudi prve živali – prva je na našo kmetijo prispela haflinger kobilica Medi, ki je bila z nami že prej, nato je sledila šetlandska ponika Gaya. Seveda se nam je pridužil tudi naš (prej mestni) muc Mac. Ker brez kužka ne gre, smo posvojili mlado psičko Piko ki nam s svojo radovednostjo in živahnostjo lepša dneve. Nato je prišla še žrebička šetlandska ponika, Miša. Dobili smo tudi dva zajčka – Justi in Flokija. Justi nas je že razveselila z mladički.

Sedaj je na kmetiji že pestro, urejamo še zadnje malenkosti in podrobnosti, snujemo plane, načrtujemo ponudbo,…

 

Veselimo se, da vas bomo lahko kmalu povabili na naš košček raja.

Da ne boste zamudili naših novih projektov, pa se prijavite na naš VIP seznam, kjer vas bomo obveščali o vseh pomembnih dogodkih in aktivnostih.