INDIJANSKE POČITNICE

Indijanska pustolovščina na kmetiji.

TERMIN:

1. – 5. 8. 2022

PROGRAM

PONEDELJEK: Spoznajmo se in si nadenimo indijanska imena. Barve – spoznamo njihov pomen in izdelamo indijanske perjanice. Določimo indijanska pravila. Sestavimo abecedo iz indijanskih črk. Spoznamo naše indijanske konje in jih peljemo na sprehod. Spoznamo preostale živali na kmetiji in zakurimo indijanski ogenj.

TOREK: Spoznavamo gozd in indijanske poti. Spoznamo pravilno ravnanje z noži. Izdelamo puščice in lok ter označimo svojo bojno opremo. Izdelamo tarče in tok. Se preizkusimo v lokostrelstvu. Kot pravi indijanci poslikamo obraz. Vodna zabava. Zakurimo ogenj in pečemo hrenovke. 

SREDA: Gremo na lov in izdelamo sulico. Nabiramo gozdne sadeže (maline, okušamo zdravilne rastline, žvečimo). Spoznamo laso – vezava, izmet. Jahamo konje. Izdelamo tipi. Pobiramo jajčka. 

ČETRTEK: Igramo se indijanske gre. Skrbimo za živali. Dopolnimo in izboljšamo našo bojno opremo. Obiščemo Motnik (gremo na igrala). Umijemo konje in vodna zabava. Pečemo.

PETEK: Indijanski posvet. Urimo lokostrelske sposobnosti. Iščemo skriti zaklad plemen in zakopljemo bojno sekiro. Poslovimo se od naših čudovitih živali. 

V CENO JE VKLJUČENO:

  • Usposobljeni animator
  • Hrana (zajtrk, kosilo, malica) in pijača (sok, voda)
  • Ustvarjalni material

POTEK, CENA

Program poteka od 8:00 do 16:00. Počitnice so primerne za otroke od 6 leta dalje. 

Število prijav je omejeno. 

Drugi otrok iste družine ima 5,00 € popusta.

Cena: 210,00€ / teden / otroka
Cena na dan:
45,00€ / dan / otroka

V primeru večjega zanimanja (vsaj 4-5 otrok) organiziramo tudi prevoz iz željenega kraja. 

PRIJAVA

POMEMBNE INFORMACIJE

  •  PRIMERNA OBLAČILA IN OBUTEV: Otroke opremite temperaturam primerno. V pomladnem/jesenskem času priporočamo škornje, poleti pa superge. Za v hlev naj bodo otroci oblečeni “za doma”, v obleke, ki je ni škoda, da lahko kar se da uživajo. Lahko imajo tudi rezervna oblačila. Ne glede na letni čas priporočamo kapo ali trak. Poleti pa priporočamo tudi sončno kremo. 
  • AVANS: Za potrditev prijave je potrebno plačilo avansa – 30,00€. V primeru, da se počitnic ne udeležite, avans ostane nam za računovodske stroške. V primeru, da počitnice odpadejo pa avans vrnemo. 
  • PLAČILO: Znesek poravnate na TRR: SI 56 6000 0000 0413 873 (Mojca Grojzdek s.p.). Namen: Ime in priimek otroka, sklic: nrc. Plačilo izvedite en teden pred pričetkom počitnic. Možno je tudi plačilo z gotovino na lokaciji. 

POGOSTA VPRAŠANJA:

  • Kaj pa vreme? Počitnice izvedemo tudi v slabem vremenu. Pod hlevom imamo ogromen nadstrešek in če je dež se aktivnosti prestavijo tja in v hlev. Program prilagodimo razmeram. Ko neha deževati pa ponovno akcija 🙂
  • Kdaj pripeljemo otroke? Priporočamo da otroke pripeljete najkasneje do 8:30, da lahko pojedo zajtrk, saj ob 9:00 pričnemo z aktivnostmi. 
  • Se lahko otrok počitnic udeleži samo določen dan? Seveda, v tem primeru velja cena: 42,00 € / dan.