Blog

[Obvestilo] Krompirjeve počitnice bodo!

počitnice

Obvestilo za prijavljene

 
Izjemno veseli smo, da smo prejeli dovolj prijav in krompirjeve počitnice na naši kmetiji BODO potekale. 


Počitnice potekajo v terminu 25. 10. – 29. 10. 2021 od 8:00 do 16:00. Otroke pripeljete na kmetijo nekje do 8:30, saj bomo takrat zajtrkovali.


Na počitnicah nas čaka res zanimiv in zabaven program, naučili se bomo kmečkih opravil, zraven pa se še neizmerno zabavali. Otroci bodo skrbeli za živali, jih vsak dan nahranili, negovali,… Prejšnji teden nas je razveselilo tudi leglo zajčjih mladičkov, tako da jih bodo lahko vsak dan crkljali.


Program:

– 8:00-8:30 zbiranje, ustvarjanje, igre
– 8:30-9:00 zajtrk- 9:00-12:00 dopoldanske aktivnosti po planu (https://podkostanji.si/krompirjeve-pocitnice/)- 12:30-13:00 kosilo- 13:00-15:00 popoldanske aktivnosti po planu (https://podkostanji.si/krompirjeve-pocitnice/)- 15:00-16:00 prosta igra in odhod domov

Oblačila:

Otroci naj bodo dobro oblečeni, saj smo na 700 metrih nadmorske višine in je malo bolj hladno kot “v dolini”. Priporočamo šal, trak oz. kapo, lahko tudi rokavičke, saj bomo veliko aktivnosti izvedli zunaj. Vmes pa se bomo seveda pogreli tudi ob krušni peči. Svetujemo, da so otroci oblečeni “za doma”, v trenirkah, da ni nič hudega, če se umažejo, da bomo lahko v popolnosti izkusili kmečko življenje :)Naj imajo kakšno vetrovko, lahko tudi rezervna oblačila, ki jih pustite pri nas čez teden. Priporočamo dežne škornje in kakšne superge. 

Prevoz:

Nekateri ste ob prijavi zapisali, da bi želeli prevoz iz Domžal. Prevoz bomo izvedli sami, imamo prostor za 5 otrok (trenutno sta vozača 2, torej prostor je še za 3). Dobili se bomo pri Mercator Centru v Domžalah ob 7:30. Prvi dan podpišete še izjavo, da dovolite prevoz. Če bi še kdo, ki ob prijavi tega ni zapisal, želel prevoz iz Domžal, naj se mi javi in se zmenimo. Doplačilo za prevoz je 12,00€/dan za obe smeri.  


SE VIDIMO PRIHODNJI TEDEN!

PREBERITE SI ŠE: